Založ si blog

Politika rovnosti:

Názov článku je Sen ideálneho štátu ,v slovenskom ponímaní je to to, v čom sú si naši politici rovný .

Rovnosť slovenskej politickej scény je v jednom jedinom: KLAMSTVO.

Rozmeňme si to na drobné .

Posledné voľby mi pomohli presne pomenovať slovenské voľby a ich možnosti .

VOLIŤ TOHO ČI ONOHO, JE AKO SA ROZHODNÚŤ ČI SI DOM PODPÁLIM,ALEBO VYTOPÍM . LEPŠIA VOĽBA NEEXISTUJE .

Slovenská politická scéna a úspech v nej sa zakladá na lži, na vyvolávaní strachu pred tým druhým a negatívnej emócie, aby sa ľudia hádali a nálepkovali (smerák, fašista, progresivec a atď) . Ale nikomu z nich nezáleží na tom, aby reálne pomohli ľudom , národu , štátu . Výsledky ich snaženia sú už viditeľné,nedostatok ľudi vo výrobnom sektore , nedostatok lekárov , zanedbané nemocnice , dialničný systém bude dokončený v roku,keď budeme cestovať teleportom atď .

Klamstvo

Ľavičiar,pravičiar nás ľudi klame rovnako .

Pelegríni:nikdy nesadnem s Ficom do vlády

Sulík: nikdy som sa nestretol s Kočnerom a potom ich nahrávky v kaviarni

Fico: Pred voľbami-obranná dohoda s USA je zlá treba ju ratifikovať . Po voľbách už bola pesnička iná . Obranná dohoda je pre Slovensko výhodná a uvažujeme o kúpe ďalších 4 kusov F 16 .

Rado Prochádzka: nikdy s Ficom,na tom síce aj padol ako politik za trest , ale ostatných politika klamstva stále drži na vrchole.

To je len pár prípadov zámerne s oboch táborov aby si boli rovný.

Ak by sme spisovali všetky ich klamstvá a podvody,bola by tá esej dlhšia ako encyklopédia.

Nenávisť, nálepkovanie:

Na Slovensku je to kľúč k úspechu, ale nie kľúč k tomu, aby pomohli občanovi . Dennodenne sú ľudia v médiach , sociálnych sieťach bombardovaný názormi jedných aj druhých, zlý Progresívec, zlý Smerák, zlý Rus, zlý Američan .

Môj názor – Nálepkovanie nikomu nepomôže, jednu jedinú nálepku,ktorú by sme si mali dávať, je že sme Slováci a ako taký by sme si každý dobrý nápad, či ideu mali zobrať od hocikoho , či je rus, američan, ľavičiar,pravičiar.

Lebo Politik Slovenska túto negatívnu emóciu využíva iba pre svoj prospech,aby si vydobil politickú moc a zároveň všetky chyby zhodil na toho v druhom tábore a zároveň si mohol pomôcť sám,korupčne,finančne či inak a nikto mu pritom nehľadel na prsty . Večne v kampaniach počúvame prečo sú tí druhý zlý a nekompetentný, ale málokedy počúvame ako to ideme reálne zlepšiť.

Politika elity:

Do politiky sa nedostane človek bez ambície, ale ani bez kapitálu: finančného a mediálneho .

Čiže, v politike nemusia byť ľudia vzdelaný s úprimnou snahou a vedomosťou ako reálne niečo zmeniť,zlepšiť . Proste je tam, že si to vie dovoliť a či je hlúpy alebo amorálny bez chrbtice,na tom už tak nezáleží .

Matovič a Danko sú asi najsvetlejšie príklady tej „inteligentnej“ sebaprezentácie.

Rodinkárstvo: Kaliňák strýko , synovec

Polák otec , syn

Proste rozumný, úprimný človek , ktorý by vedel niečo zlepšiť sa tam nehodí.

Posledná vec čo našich politikov spája . Všetku svoju nezodpovednosť , diletantstvo a hlúposť prenášajú na nás občanov cez vyššie dane, poplatky a pod.

Nám nevládne ľavica či pravica, ale výkvet hlúposti .

Preto to tak na Slovensku vypadá, nevolíme najlepšieho, ale najmenšie zlo.

Zámerne som každú časť ovenčil príkladom ľavičiara a pravičiara,aby som nedostal nálepku jedného či druhého .

Autor : Branislav Hronec

Korupcia

02.03.2024

BLOG, NÁZOR ČI ÚVAHA Korupcia je na Slovensku dlhodobým problémom. Je to problém nekončiaci, ktorý prežil komunistický režim, prechodné obdobie rozdelenia ČSSR a pokračuje celým obdobím samostatného Slovenska. Jediné, čo sa na korupcii zmenilo, je jej model, ale podstata je rovnaká. Vždy je to nejaká neoprávnená výhoda či už finančná, alebo právna pre „nášho [...]

Polarizácia spoločnosti.

13.11.2023

Súčasný stav spoločnosti a politiky je spojený s nenávisťou . (Lebo Fico , Lebo Matovič , Lebo Čaputová) . Každý hľadá vinníka našej biedy, každý hľadá verejného nepriateľa číslo jeden, na koho zvalí všetko zlé . Politici to využívajú nato, aby v prvom rade skryli svoju neschopnosť riešiť problémy nášho štátu a občanov samotných . Aby sa dostali k bezbrehej [...]

Nedostatok pracovnej sily

10.11.2023

Nedostatok pracovnej sily: Zväz zamestnávateľov Slovenska žiada okamžité uvoľnenie pracovnej politiky a žiada okamžite 300 tisíc kvalifikovaných výrobných pracovníkov z tretích krajín ( strojárstvo , stavebníctvo , automotive a atď. ) Štát dlhodobo sníva, že sa vrátia Slováci zo zahraničia . Tento sen má niekoľko trhlín . Po prvé:len hovoriť o tom,ich nevráti,treba [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

branislavhronec

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 6038x
Priemerná čítanosť článkov: 1510x

Autor blogu

Kategórie