Založ si blog

Polarizácia spoločnosti.

Súčasný stav spoločnosti a politiky je spojený s nenávisťou . (Lebo Fico , Lebo Matovič , Lebo Čaputová) . Každý hľadá vinníka našej biedy, každý hľadá verejného nepriateľa číslo jeden, na koho zvalí všetko zlé . Politici to využívajú nato, aby v prvom rade skryli svoju neschopnosť riešiť problémy nášho štátu a občanov samotných . Aby sa dostali k bezbrehej moci a nikto im nehľadel na prsty pri ohýbaní práva, pri korupcii a je jedno či je takzvaný ľavičiar , pravičiar , progresívec, konzervatívec , atď . Keď na Slovensku bude politická vlna:voľte liberálnych bobrov Slovenska ,tak verte že aj zo zarytejšieho komunistu by bol verný bobor Slovenska … príklad je Alojz Hlina – Pravoverný KDH-ák a teraz je s neho Liberál v SAS.

Bývali Kotlebovci čo chodili v gardistických uniformách na vznik Tisovej republiky po Banskej Bystrici s fakľami, sú teraz vo zväze protifašistických bojovníkov a atď.

Politik pre bezbrehú moc poprie sám seba, aby z toho mohol ryžovať a na Slovákovi mu záleží len do tej miery, ako sa mu dokáže dostať pod kožu ,aby ho dostal vo voľbách a potom ďalšie 4 roky je preňho občan len ten ďalší .

Tento syndróm prenášajú na ľudí .

Známe vojenské porekadlo rozdeľ a panuj, rozhádaj ľudí medzi sebou a budú menej hľadieť na prsty politikom, racionálne uvažovať ,či politici konajú v prospech národa , či len v prospech svojich kamošov .

Smutné je to, že to dotiahli do takej dokonalosti , že národ je kastovaný ľudmi už do takej miery, že iný názor je skoro trestný v komunikácii s ľuďmi .

PRETO SA O POLITIKE ZO ZÁSADY NEBAVÍM S NIKÝM , NIE SOM ĽAVIČIAR , NIE SOM PRAVIČIAR ,SOM ZAMESTNANÝ ČLOVEK, KTORÝ BY CHCEL, ABY SPRAVILI( ALE ŽE NAOZAJ)NIEČO REÁLNE PRE NÁS , TÝM PÁDOM SA PREZENTUJEM V NAJVÄČŠEJ SKUPINE ĽUDÍ NA SLOVENSKU . PRACUJÚCI ĽUD JE NÁS 3,6 MILIÓNA

Čo tým chcem povedať :sme tak malý národ ,nemali by sme sa obmedzovať na kastovanie nie lebo rus nie lebo američan . Máme si od každého zobrať to dobré, čo vymyslí či používa . Poučiť sa s chýb , či zlého konania . To platí aj v prípade politických komentárov , máme byť hrdý , že sme Slováci a byť jednotný v tom, čo sme a rozdielny v politických názoroch ,ale nie byť kastovaný na diely, aby sme niekomu uľahčili ľahký prístup k moci, ktorú aj tak zneužije pre seba a pre svoj prospech .

Nie som ľavičiar , nie som pravičiar ,som pracujúci človek ,jeden z 3,6 milióna .

Autor Branislav Hronec

Politika rovnosti:

12.04.2024

Názov článku je Sen ideálneho štátu ,v slovenskom ponímaní je to to, v čom sú si naši politici rovný . Rovnosť slovenskej politickej scény je v jednom jedinom: KLAMSTVO. Rozmeňme si to na drobné . Posledné voľby mi pomohli presne pomenovať slovenské voľby a ich možnosti . VOLIŤ TOHO ČI ONOHO, JE AKO SA ROZHODNÚŤ ČI SI DOM PODPÁLIM,ALEBO VYTOPÍM . LEPŠIA VOĽBA [...]

Korupcia

02.03.2024

BLOG, NÁZOR ČI ÚVAHA Korupcia je na Slovensku dlhodobým problémom. Je to problém nekončiaci, ktorý prežil komunistický režim, prechodné obdobie rozdelenia ČSSR a pokračuje celým obdobím samostatného Slovenska. Jediné, čo sa na korupcii zmenilo, je jej model, ale podstata je rovnaká. Vždy je to nejaká neoprávnená výhoda či už finančná, alebo právna pre „nášho [...]

Nedostatok pracovnej sily

10.11.2023

Nedostatok pracovnej sily: Zväz zamestnávateľov Slovenska žiada okamžité uvoľnenie pracovnej politiky a žiada okamžite 300 tisíc kvalifikovaných výrobných pracovníkov z tretích krajín ( strojárstvo , stavebníctvo , automotive a atď. ) Štát dlhodobo sníva, že sa vrátia Slováci zo zahraničia . Tento sen má niekoľko trhlín . Po prvé:len hovoriť o tom,ich nevráti,treba [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

branislavhronec

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 6253x
Priemerná čítanosť článkov: 1563x

Autor blogu

Kategórie